Rolluiken

De Rolluiken-specialist van De Hoeksche Waard

Zonwering Hoekse Waard levert al ruim 20 jaar rolluiken van het merk ‘Rainbow Sol’ en we hebben deze rolluiken al bij vele honderden woningen en bedrijfspanden naar tevredenheid geïnstalleerd.

Rolluiken - Meest veelzijdige zonwering

01 - Rolluiken

Rolluiken zijn de meest veelzijdige zonweringsystemen. Doordat de lamellen een pantser creëren ontstaat er een laag van stilstaande lucht tussen het raam en rolluik. Dit zorgt ervoor dat de rolluiken niet alleen een uitstekende zonwerende werking hebben, maar ook isolatie bieden tegen warmte, kou en geluid. Daarnaast zorgen de rolluiken voor optimale privacy en beschermen ze tegen inbraak.

Veel rolluiken in onze showroom

02 - Rolluiken

De rolluiken van Rainbow Sol zijn te verkrijgen in verschillende kleuren; dat geldt voor zowel de kasten, geleiders als de lamellen. In onze showroom staan al deze rolluiken voor u opgesteld; loop dus eens bij ons binnen!

Advies, inmeten & montage van de rolluiken

03 - Rolluiken

Wij geven u vakkundig advies over rolluiken op basis van de situatie en wens zoals die voor u geldt. Kiest u voor één van onze rolluiken? Dan komen wij deze graag bij u thuis inmeten en daarna vakkundig plaatsen.

Acties

Zonnescherm actie

Ibiza zonwering voor €  1.295,00 Luxepakket € 495,00

Lees meer