Raamdecoratie

Raamdecoratie bij Zonwering Hoekse Waard

Ook voor uw raamdecoratie, ofwel binnen-zonwering, bent u bij Zonwering Hoekse Waard aan het juiste adres. Bent u op zoek naar jaloezieën, rolgordijnen, vouwgordijnen, plisségordijnen of shutters? Bij ons in de showroom kunt u het allemaal vinden. Al deze producten zijn te verkrijgen in stof, kunststof, aluminium en hout.

JaloezieënJaloezieën zijn een veelgebruikte vorm van raamdecoractie, ofwel zonwering voor binnen. Met een jaloezie zorg je heel gemakkelijk precies de juiste lichtinval. Daarnaast draagt een jaloezie natuurlijk bij aan de eventuele doorkijk en daarmee gewenste privacy. Wij hebben jaloezieën in veel verschillende varianten (hout, kunststof, aluminium) en kunnen de jaloezieën altijd op maakt maken en monteren.


RolgordijnenEen rolgordijn als (deel van de) raamdecoratie? Vaak is dat een goed idee voor bijvoorbeeld de slaapkamer. Een rolgordijn zorgt uiteraard voor verduistering, maar zorgt ook voor demping van ongewenst geluid en het binnenhouden van warmte. Rolgordijnen zijn er in veel verschillende maten en uitvoeringen. In onze showroom hebben wij een aantal voorbeelden van deze raamdecoratie voor u als voorbeeld.


Vouwgordijnen

03 - Vouwgordijnen

Met een vouwgordijn als raamdecoratie, combineer je het gemak van een rolgordijn met de uitstraling en sfeer van een traditioneel gordijn. Een vouwgordijn kunt u afhankelijk van de keuze voor een bepaald stof, zowel gebruiken als vitrage als een zonwerend overgordijn. Bovendien is een vouwgordijn meestal gemakkelijk los te halen (klittenband) om bijvoorbeeld even te wassen; zeer praktisch dus!


Plisségordijnen

04 - Pliss gordijnen

Plisségordijnen bepalen voor een belangrijk deel de sfeer van een ruimte. Daarnaast zorgt deze raamdecoratie voor een een gemakkelijk te regelen mate van licht en privacy in huis. Ook van de plisségordijnen hebben we in onze showroom verschillende voorbeelden voor u beschikbaar. 


Shutters

05 - Shutters

Shutters zijn een luxe vorm van raamdecoratie die veelal wordt gebruikt als zonwering, maar toch vooral dienen voor een sfeervolle uitstraling. Deze (meestal houten) binnenluiken zorgen door de verstelbare lamellen voor een unieke sfeer in combinatie met gebruikscomfort. U creëert in een handomdraai een andere lichtinval en privacy.

Het kiezen van een passende raamdecoratie is aan de hand van afbeeldingen online niet makkelijk. Daarom nodigen we u graag uit om al deze producten in onze showroom in Strijen te komen bekijken.

Acties

Actie

Download hier

Lees meer