Raamdecoratie

Raamdecoratie bij Zonwering Hoekse Waard

Ook voor uw raamdecoratie, ofwel binnenzonwering, bent u bij Zonwering Hoekse Waard aan het juiste adres. Bent u op zoek naar jaloezieën, rolgordijnen, vouwgordijnen, plisségordijnen? Bij ons in de showroom kunt u het allemaal vinden. Al deze producten zijn te verkrijgen in stof, kunststof, aluminium en hout.

Jaloezieën

 

 
Jaloezieën zijn een veelgebruikte vorm van raamdecoratie, ofwel zonwering voor binnen. Met een jaloezie zorg je heel gemakkelijk precies de juiste lichtinval. Daarnaast draagt een jaloezie natuurlijk bij aan de eventuele doorkijk en daarmee gewenste privacy. Wij hebben jaloezieën in veel verschillende varianten (hout, kunststof, aluminium) en kunnen de jaloezieën altijd op maat maken en monteren.

 
Rolgordijnen
 

 
Een rolgordijn als (deel van de) raamdecoratie? Vaak is dat een goed idee voor bijvoorbeeld de slaapkamer. Een rolgordijn zorgt uiteraard voor verduistering, maar zorgt ook voor demping van ongewenst geluid en het binnenhouden van warmte. Rolgordijnen zijn er in veel verschillende maten en uitvoeringen. In onze showroom hebben wij een aantal voorbeelden van deze raamdecoratie voor u als voorbeeld.
 
 
Vouwgordijnen
 
03 - Vouwgordijnen
 
Met een vouwgordijn als raamdecoratie, combineer je het gemak van een rolgordijn met de uitstraling en sfeer van een traditioneel gordijn. Een vouwgordijn kunt u afhankelijk van de keuze voor een bepaald stof, zowel gebruiken als vitrage als een zonwerend overgordijn. Bovendien is een vouwgordijn meestal gemakkelijk los te halen (klittenband) om bijvoorbeeld even te wassen; zeer praktisch dus!
 
 
Plisségordijnen
 
04 - Pliss gordijnen

Plisségordijnen bepalen voor een belangrijk deel de sfeer van een ruimte. Daarnaast zorgt deze raamdecoratie voor een een gemakkelijk te regelen mate van licht en privacy in huis. Ook van de plisségordijnen hebben we in onze showroom verschillende voorbeelden voor u beschikbaar. 

Het kiezen van een passende raamdecoratie is aan de hand van afbeeldingen online niet makkelijk. Daarom nodigen we u graag uit om al deze producten in onze showroom in Strijen te komen bekijken.

Acties

Zonnescherm actie

Ibiza zonwering voor €  1.295,00 Luxepakket € 495,00

Lees meer